10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSummer Well 2019 la Domeniul Știrbey

Summer Well 2019 la Domeniul Știrbey

Summer Well se pregătește pentru cea de-a noua ediție, care va avea loc în perioada 9, 10, 11 august, la Buftea.

Pentru al nouălea an consecutiv scena Red Bull Music aduce un sound nou la Summer Well cu un line-up format din artiști cu vechime, dar și nume fresh pe scena hip-hop internațională. Așadar, Subcarpați, IAMDDB (UK), AJ Tracey (UK) și Bobby Basil (IRL) vor fi principalele nume reprezentative. Pe 10 și 11 august, trap-ul, rapul, grime-ul și folclorul underground se vor face auzite la domeniul Știrbey din Buftea.

Cu un nou album în traistă, „Zori și Asfințit”, și promisiunea de-a repeta performanța efervescentă din 2018, cei de la Subcarpați revin la Summer Well cu proiectul „Iarmaroc”. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, dintre electro și hip-hop, Subcarpați defilează de prin 2010 sub deviza „punem preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc”.

IAMDDB (UK) este una dintre cele mai captivante revelații ale scenei muzicale din UK, copilul din flori al genurilor jazz și trap, IAMDDB (nume real Diana Debrito) dă dovadă, la cei doar 23 de ani ai săi, de o determinare formidabilă.

Cohortă de muzicieni tineri

Organizat ca în fiecare an în luna august, la Domeniul Știrbey, într-un cadru natural de poveste, Summer Well oferă un mix de muzică, lifestyle, artă, street food și activități inedite. Organizatorii aduc numai tineret pentru a încânta festivalierii cu genurile de muzică preferate.

În lineup-ul festivalului au fost confirmate trupele The 1975, TENDER, PALE WAVES, Maribou State, Black Honey, The National.

Prețul bileletor/abonamentelor Summer Well

Un abonament pentru 3 seri de festival este 320 de lei. Pentru o zi de festival plătești 189 de lei. Iar pentru un Night Picnic ( 9 august) poți plăti doar 81 de lei.

Festivalul are loc, timp de 2 zile, plus un night picnic, în parcul din Domeniul Știrbey.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS