21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateChinezii fac concurență Rolls-Royce și Bentely cu un nou sedan de lux

Chinezii fac concurență Rolls-Royce și Bentely cu un nou sedan de lux

Hongqi Guoya este noul sedan de lux al producătorului chinez. Designul este inspirat de modele Rolls-Royce și Bentley. Sedanul de lux emblematic al producătorului auto chinez Hongqi a debutat la Salonul Auto de la Beijing. Noul model se numește Guoya și va fi vândut sub noul brand Golden Sunflower al companiei.

Exteriorul lui Hongqi Guoya pare că se inspiră de la Rolls-Royce, Bentley și Cadillac, notează Promotor. O grilă cromată masivă atrage imediat atenția și există și un ornament montat deasupra acesteia, ornament care ne aduce aminte de Spirit of Ecstasy, regăsit pe modelele Rolls-Royce.

Se pare că farurile noului model dispun de o tehnologie avansată, care poate afișa simboluri pe asfalt. Probabil că este vorba despre un sistem asemănător cu cel regăsit pe modelele de top de la Mercedes-Benz, spre exemplu. Aspectul impunător este ajutat și de dimensiunile mașini. Guoya măsoară 5.353 mm în lungime, 1.998 mm lățime și 1.511 mm înălțime. În plus, dispune de un ampatament uriaș, lung de 3.260 mm.

Hongqi Guoya este o limuzină de lux pentru piața din China

Interiorul noului model chinez este demn de o mașină de lux, așa cum se recomandă a fi Hongqi Guoya. Cabina lui Guoya include un afișaj mare pentru sistemul de infotainment, un grup de instrumente digital și un ceas analogic mic poziționat în partea de sus a planșei de bord. Există, de asemenea, un volan cu două spițe, o mulțime de ornamente piano black și o tapițerie din piele în două tonuri.

În funcție de configurația aleasă, Hongqi Guoya va oferi 4 sau 5 locuri, iar printre dotările standard se numără masajul în scaune, iluminarea ambientală și un head-up display avansat.

Hongqi va oferi sedanul cu două sisteme de propulsie hibride. Opțiunea de bază este un hibrid turbo de 3,0 litri cu o putere combinată de 394 CP, cuplat cu o transmisie automată cu 8 trepte. A doua opțiune este un hibrid V8 turbo de 4,0 litri cu 489 CP și aceeași transmisie automată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS