10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeAutokraft, singurul service din Oltenia cu schimbare robotizată a anvelopelor

Autokraft, singurul service din Oltenia cu schimbare robotizată a anvelopelor

Craiova are singurul service din Oltenia care deţine aparatură complet automatizată pentru procesul de înlocuire anvelope. Autokraft Service ridică standardele întreţinerii şi reparării autoturismelor la un nou nivel. Autokraft este şi unicul service care foloseşte maşina de spălat roţi ( anvelopă şi jantă), pentru un proces de echilibrare perfect.

Echilibrarea roților, cu Road Force® Elite

„Suntem convinşi că orice şofer a păţit cel puţin o dată să îi sară plumbii la scurt timp după ce a fost la service. Dar cu tehnologia folosită la Autokraft, acest lucru este imposibil. Echilibrarea roţilor se face la noi cu Road Force® Elite, ultimul model lansat de Hunter, care imită modul în care o roată se desfășoară sub sarcina unui vehicul pentru a găsi și rezolva cauzele ascunse ale vibrațiilor și tragerii vehiculului (stânga/dreapta). Acesta detectează probleme de neechilibrare, de forță radială, asociate cu uniformitatea anvelopelor, rulajul anvelopelor și al jantelor, erorile de montare a roții la echilibrator și așezarea necorespunzătoare a anvelopei la jantă”, a explicat Petre Dinulescu, managerul Autokraft Craiova.

Demontarea şi montarea anvelopei pe jante se face cu aparatură de ultimă generație leverless (fără levier) , pentru a exclude posibilitatea ca jantele să fie atinse sau zgâriate. Profesioniştii Autokraft spun că scopul unui astfel de test este de a elimina chiar și cele mai mici defecte ale anvelopei prin plasarea greutăților pe circumferința jantei. Clientul primește sub formă tipărită rezultatele testului efectuat atât înainte, cât și după optimizare – cu efect vizibil și date din operațiunea efectuată.

Servicii complete

Autokraft oferă servicii complete de vânzare, schimb, echilibrat şi montaj anvelope, geometrie roţi, îndreptare şi sudură jante, precum şi serviciul de hotel anvelope cu condiţii optime de depozitare şi păstrare a anvelopelor de extrasezon. Totodată, Autokraft efectuează şi servicii de mecanică complete multimarcă.

Service-ul deţine 11 elevatoare, autoturismele clienţilor beneficiind de toată atenţia şi de rapiditate. „Când autoturismul iese din service-ul Autokraft, clientul nostru va circula în deplină siguranţă. Acesta este rolul şi scopul nostru”, a spus Petre Dinulescu.

Pentru toate lucrările realizate, Autokraft oferă garanţie conform legislaţiei în vigoare.

Service-ul utilizează doar piese de schimb originale şi de la producator, pe care furnizează prin magazinul de piese auto propriu.

Autokraft se află pe Centura de Nord Craiova , vis a vis de Centrul Logistic Nitela.
Detalii la telefon 0726.878.318 sau pe www.autokraft.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS