21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoDacia lansează în România seria limitată a Duster Extreme

Dacia lansează în România seria limitată a Duster Extreme

Constructorul auto Dacia anunţă că lansează pe piaţa din România seria limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni, iar preţurile pornesc de la 21.900 euro, cu TVA inclus, scrie News.ro. 

”Dacia lansează pe piaţa din România Seria Limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni. Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care se adaugă dotări precum funcţia mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort”, anunţă compania.

Maşina va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – maşina va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga reţea de agenţi autorizaţi Dacia din România.

La interior, seria limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapiţerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS