22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoFerarri a prezentat noul model Daytona SP3 care va fi în serie limitată

Ferarri a prezentat noul model Daytona SP3 care va fi în serie limitată

-

Noul model de la Ferrari, Daytona SP3, pune capăt îndelungatei așteptări la care au fost supuși fanii mașinilor din seria Icona, dar s-ar putea să nu fie bine primit de cei care încearcă să limiteze emisiile de carbon, notează Reuters.


Cu un motor aspirat cu 12 cilindri (V12) de 840 de cai putere, montat central în spate, Daytona SP3 aduce un omagiu modelului Ferrari 330 P3/4, care a dominat Daytona în 1967.
Daytona SP3 va fi produsă în 599 de unități, cu un preț nu tocmai accesibil tuturor, de 2 milioane de euro (2,26 milioane de dolari) în Italia. Livrările vor începe la sfârșitul anului viitor și se estimează că vor fi finalizate în 2024.

Fanii Ferrari așteptau de mai bine de trei ani cel de-al doilea Icona, după Monza din 2018.
Icona de la Ferrari sunt mașini de serie specială produse în număr limitat, rezervate colecționarilor privați ultra-bogați și inspirate de modele legendare din trecut.
Recunoscută după logo-ul cu „Căluțul Cabrat” și mașinile de curse de culoare roșie, Ferrari are deja trei modele electrice hibride în gama sa, inclusiv mașina sport 296 GTB pe care a prezentat-o anul acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Modernizarea drumului județean Segarcea – Valea Stanciului, finalizată

S-a finalizat modernizarea a încă unui tronson de drum...

ȘTIRI GdS