10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoSpectre, primul Roll-Royce electric, pe piață din 2023

Spectre, primul Roll-Royce electric, pe piață din 2023

Rolls Royce va deveni electric. Compania auto a anunţat că va lansa prima mașină sută la sută electrică peste doi ani, potrivit www.caranddriver.com.

Şi, mai mult, plănuieşte să producă numai astfel de automobile până în 2030, alăturându-se astfel altor mărci premium, precum Bentley şi Jaguar, care au decis să facă o tranziţie similară.

Faceţi cunoştină cu “Spectre” – primul model complet electric conceput de Rolls Royce. Momentan, forma sa este camuflată în mod intenţionat. Prezentarea de acum este doar pentru a deschide apetitul pentru ceea ce urmează. În curând, maşina va începe programul de testare. Modelul electric urmează să parcurgă 2,5 milioane de km pe patru continente.

Torsten Müller-Ötvös, directorul general Rolls-Royce: „Ceea ce vedeți astăzi în imagini nu este un prototip. Este adevăratul model, dar este camuflat în mod special, din motive întemeiate, pentru că dorim să inducem o oarecare stare de nerăbdare cu clienții noștri din întreaga lume.”

Compania a dezvăluit doar că va utiliza platforma ‘Architecture of Luxury’, folosită pentru modelele Phantom și Cullinan.

Noul Spectre va fi lansat pe piaţă în toamna anului 2023. Reprezentanţii Rolls Royce spun că maşina electrică va da startul unei noi generații pentru companie, iar prețul său va reflecta acest lucru.

Torsten Müller-Ötvös, directorul general Rolls-Royce: „Există o vorbă celebră: “Dacă întrebi cât costă, înseamnă că nu ţi-l poţi permite.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS