13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoToate autovehiculele Ford produse vor fi cu zero emisii, complet electrice sau hibrid până în 2026

Toate autovehiculele Ford produse vor fi cu zero emisii, complet electrice sau hibrid până în 2026

Producătorul auto american Ford anunţă că, până la mijlocul lui 2026, toate autovehiculele produse de companie vor fi cu zero emisii, complet electrice sau plug-in hybrid, trecându-se la versiuni complet electrice până în 2030.

Cu acest target, compania se pregătește de alte schimbări: motorul Duratec hybrid 2,5 litri, care este produs în prezent la uzina Ford din Chihuahua, Mexic, va fi produs la fabrica din Valencia, Spania, de la sfârşitul lui 2022. De asemenea, producția Ford Mondeo se va închide treptat la începutul lui 2022, potrivit News.ro.

„Ford a anunţat astăzi că va continua să investească într-un viitor electrificat“

„Ford a anunţat astăzi că va continua să investească într-un viitor electrificat pentru operaţiunile sale din Valencia. Noul motor Duratec hybrid 2,5 litri va fi construit la uzina sa de motoare din Spania de la sfârşitul anului 2022, şi totodată Ford va creşte şi capacitatea de asamblare a bateriilor”, anunţă compania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS