12 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Auto Înmatriculările Dacia au crescut în Franța cu 15%

Înmatriculările Dacia au crescut în Franța cu 15%

În Franţa, înmatriculările de autovehicule Dacia au urcat cu 15%, potrivit datelor Comitetului Constructorilor de Automobile (CCFA). Acestea au ajuns la aproape 11.510 unităţi. În felul acesta continuă tendința începută în iunie.

Dacia a revenit pe plus, după o primă jumătate a anului influențată negativ de schimbarea în legislația emisiilor de dioxid de carbon, precum şi de pandemia de COVID-19, potrivit stiri.tvr.ro. Creşterea de 15% din iulie vine în contextul în care întreaga piaţă franceză a urcat cu doar 4%, iar mărcile franceze cu 5,4%. Pe de altă parte, şi Renault a avut parte de un sprint puternic, după o creștere de 28% în iulie.

În primele şapte luni, în­ma­­triculările Dacia au fost în scădere cu 40% faţă de pe­rioa­da similară a anului trecut

La nivelul primelor şapte luni din an, în­ma­­triculările Dacia au atins un volum de 52.822 uni­tăţi, în scădere cu 40% faţă de pe­rioa­da similară a anului trecut. Pia­ţa totală a scăzut cu numai 32% în acelaşi inte­rval.

Dacia Sandero, al cincilea autoturism în topul înmatriculărilor

Dacia Sandero este al cincilea autoturism în topul înmatriculărilor la nivelul primelor şapte luni ale anului cu 29.000 de unităţi şi 3,2% cotă de piaţă. Duster ocupă locul 13 cu 16.662 de unităţi şi 1,9% cotă.

Uzina Dacia produce în prezent 1.250 de maşini pe zi

Uzina Dacia produce în prezent 1.250 de maşini pe zi, în trei schimburi. Înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19 producea zilnic 1.400 de maşini.

Înmatriculările de maşini noi în România au scăzut cu 44% în iulie

Pe plan local Dacia a înregistrat în pri­mele şapte luni o scădere de 34% la mai puţin de 19.000 de unităţi. Scăderea a acce­lerat, în contexul în care la nivelul primelor şase luni aceasta era de 32%.
Înmatriculările de maşini noi în România au scăzut cu 44% în iulie, la 12.950 de unităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Producția auto Dacia și Ford, în scădere faţă de...

Producția de automobile în România a scăzut cu 14% în primele nouă luni ale acestui an, faţă de perioada similară a anului trecut.

Ce mașini nu mai pot fi înmatriculate începând cu...

Anumite mașini nu mai pot fi înmatriculate în România începând cu 1 ianuarie 2021. Registrul Auto Român a anunțat că va schimba...

În septembrie, vânzările de autoturisme Dacia în Europa au...

În septembrie, vânzările de autoturisme Dacia au înregistrat în Europa un avans de 33,1%. Conform statisticilor Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA)...

Renault prezintă Dacia Spring, primul model 100% electric al...

Primul model 100% electric de la Dacia, botezat Spring, va fi prezentat, joi, de către francezii de Renault în cadrul evenimentului dedicat...

Care sunt cele mai vândute mașini din România în...

În primele nouă luni ale anului, piaţa auto din România a înregistrat o scădere de 32,3%, faţă de aceeaşi perioadă din 2019....

Dacia prezintă prima sa mașină electrică

Dacia prezintă, mâine, versiunea de serie a modelului electric Spring, la șapte luni după ce a prezentat primele poze cu conceptul.