13.8 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Auto Înmatriculările Dacia au crescut în Franța cu 15%

Înmatriculările Dacia au crescut în Franța cu 15%

În Franţa, înmatriculările de autovehicule Dacia au urcat cu 15%, potrivit datelor Comitetului Constructorilor de Automobile (CCFA). Acestea au ajuns la aproape 11.510 unităţi. În felul acesta continuă tendința începută în iunie.

Dacia a revenit pe plus, după o primă jumătate a anului influențată negativ de schimbarea în legislația emisiilor de dioxid de carbon, precum şi de pandemia de COVID-19, potrivit stiri.tvr.ro. Creşterea de 15% din iulie vine în contextul în care întreaga piaţă franceză a urcat cu doar 4%, iar mărcile franceze cu 5,4%. Pe de altă parte, şi Renault a avut parte de un sprint puternic, după o creștere de 28% în iulie.

În primele şapte luni, în­ma­­triculările Dacia au fost în scădere cu 40% faţă de pe­rioa­da similară a anului trecut

La nivelul primelor şapte luni din an, în­ma­­triculările Dacia au atins un volum de 52.822 uni­tăţi, în scădere cu 40% faţă de pe­rioa­da similară a anului trecut. Pia­ţa totală a scăzut cu numai 32% în acelaşi inte­rval.

Dacia Sandero, al cincilea autoturism în topul înmatriculărilor

Dacia Sandero este al cincilea autoturism în topul înmatriculărilor la nivelul primelor şapte luni ale anului cu 29.000 de unităţi şi 3,2% cotă de piaţă. Duster ocupă locul 13 cu 16.662 de unităţi şi 1,9% cotă.

Uzina Dacia produce în prezent 1.250 de maşini pe zi

Uzina Dacia produce în prezent 1.250 de maşini pe zi, în trei schimburi. Înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19 producea zilnic 1.400 de maşini.

Înmatriculările de maşini noi în România au scăzut cu 44% în iulie

Pe plan local Dacia a înregistrat în pri­mele şapte luni o scădere de 34% la mai puţin de 19.000 de unităţi. Scăderea a acce­lerat, în contexul în care la nivelul primelor şase luni aceasta era de 32%.
Înmatriculările de maşini noi în România au scăzut cu 44% în iulie, la 12.950 de unităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bancul zilei

Un pelerin creştin trebuia să ajungă la...

ȘTIRI GdS

Producătorul american al legendarei motociclete Harley-Davidson părăsește India

Producătorul american al legendarei motociclete Harley-Davidson a anunțat joi că pleacă din India. Este ultimul producător străin din sectorul auto care s-a...

Piața auto europeană a scăzut în august cu 18%

Piața auto europeană a scăzut în august cu 18%, semn că nu putem vorbi de o revenire la normal. Cele mai vândute...
00:04:35

Elon Musk promite mașina electrică de 25.000 de dolari,...

Elon Musk a anunțat că Tesla vrea să scoată pe piață o mașină electrică la 25.000 de dolari, scăderea de preț venind...

Noul SUV Dacia cu șapte locuri a intrat în...

Au început testele pentru viitorul SUV al mărcii Dacia, unul mai mare decât Duster. Se testează, deocamdată, elementele tehnice ale viitorului model,...

Ford investeşte 700 de milioane de dolari pentru a...

Producătorul auto american Ford Motor va construi cea mai modernă fabrică a sa. Aici va fi produsă noua generaţie a camionetei F-150...

Volkswagen negociază vinderea brandului Bugatti

Reprezentanţii Volkswagen AG sunt în negocieri pentru a vinde brandul Bugatti unui om de afaceri croat, Mate Rimac, a anunţat joi revista...