5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoRuşii au construit cea mai tare motocicletă BMW R nineT custom. Vezi detalii!

Ruşii au construit cea mai tare motocicletă BMW R nineT custom. Vezi detalii!

Cel mai nou model de motocicletă BMW este construit într-un singur exemplar şi sunt şanse mari să n-o fi văzut şi să nu fi auzit de ea până în prezent. Ea este creată în Rusia, de către atelierul ZILLERS Garrage.

Motocileta are la bază un BMW R nineT, iar proiectul de modificare amplă a fost susţinut de divizia din Rusia a celor de la BMW Motorrad. Iniţial, creaţia trebuia prezentată în aprilie la Moscow Custom Show, dar pandemia a dat planurile peste cap.

Ideea iniţială a fost să se creeze un BMW R nineT custom total diferit de orice alte personalizări existente în lume în prezent. Aşa că s-a trecut la conceptualizarea de design, dar care să păstreze câteva elemente obligatorii, precum jantele în stil de turbină aeronautică sau expunerea structurii sale de aluminiu.

La nivel tehnic, construcţia de bază a rămas aceeaşi, cu acelaşi motor şi aceleaşi elemente esenţiale. Totuşi, noua creaţie are suspensie pneumatică, cea care nu doar că-i ajustează garda la sol, ci şi coboară motocicleta pentru fixarea ei statică, în locul obişnuitului picior.

De asemenea, o atenţie deosebită s-a adordat şi culorii motocicletei. S-a optat în final pentru un gri mat, dar care a trebuit vopsit de 3 ori, informează piataauto.ro.

După finalizarea acesteia, s-a constatat că este una dintre cele mai tari motociclete custom ale anului 2020.

Citeşte şi: Renault domină vânzările de mașini electrice din România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS