6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoÎncepe fabricarea noului Hyundai i10 N Line. Vezi toate detaliile!

Începe fabricarea noului Hyundai i10 N Line. Vezi toate detaliile!

Hyundai i10 N Line a intrat în fabricație la uzina Hyundai Assan Otomotiv Sanayi din Izmit, Turcia. i10 devine astfel cel de-al patrulea model al gamei Hyundai care primește acest nivel de echipare.

Modelul de clasă mini Hyundai introduce elemente de design caracteristice. Caracterul dinamic al versiunii N Line este scos în evidență de designul barei de protecție și al grilei frontale inspirat de modelele Diviziei de Performanta Hyundai „N”. În plus, jantele din aliaj cu diametrul de 16 inchi reprezintă o propunere unică în segment.

La interior, volanul și schimbătorul de viteze sunt personalizate cu logo-ul „N”. Gurile de aer cu accente sunt de culoare roșie. De asemenea, scaunele sport și pedalele cu inserții metalice contribuie la ambianța plăcută, scrie promotor.ro.

Versiunea N Line a lui Hyundai i10 este propulsată de un motor turbo pe benzină cu trei cilindri de 1,0 litru. Acesta dezvoltă o putere de 100 CP și un cuplu maxim de 172 Nm. Totodată, este cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Un lucru surprinzător este faptul că versiunea N Line a lui Hyundai i10 are o gardă la sol ceva mai mare decât în cazul modelelor standard – 152 mm față de 149 mm. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, roților mai marie, pe 16 inchi.

Noul Hyundai i10 N Line va fi disponibil pentru comandă din vara acestui an. În acest moment, niciunul dintre modelele N Line din portofoliul Hyundai nu se comercializează în România.

Actuala generație a lui i10 a debutat toamna trecută, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Sursă foto: Promotor.

Citeşte şi: Fabrica Volkswagen din Zwickau se închide după 116 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS