10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoImagini cu noile Citroen C4 și versiunea electrică e-C4. Vezi informații!

Imagini cu noile Citroen C4 și versiunea electrică e-C4. Vezi informații!

Citroen a publicat primele imagini cu noua generație a modelului C4 și cu versiunea electrică e-C4. Însă, așa cum era de așteptat, detaliile tehnice vor fi dezvăluite la finalul lunii.

Noul C4 propune o serie de îmbunătățiri vizibile de design, cu linii moderne inspirate în special de la Citroen C5 Cactus. O observație importantă este cea că modelul beneficiază aparent de o gardă la sol mai mare decât în mod obișnuit.

În imaginea cu interiorul vehiculului se poate vedea asemănarea cu modelul C5 Cactus, fiind practic o preluare de elemente. Doar că, modelul iese în evidență printr-un sistem mai modern. De asemenea, în imagine se observă și prezența unui sistem Head-Up Display.

Foto / Automarket

Citroen nu a oferă niciun fel de detaliu momentan cu privire la platforma tehnică a noului C4. Presa internațională speculează însă de mai mult timp că noul model este dezvoltat pe platforma CMP, similară cu cea pe care au fost dezvoltate Peugeot 208, Opel Corsa, anunță automarket.ro.

C4 ar urma să fie disponibil cu o gamă de motoare tradiționale din cadrul Grupului PSA Peugeot-Citroen. Totodată, vor fi incluse unități pe benzină PureTech cu trei cilindri disponibile între 82 CP și 130 CP, dar și un motor diesel HDi de 100 de cai putere.

Cel mai probabil, versiunea electrică e-C4 va prelua motorul de 136 de cai putere și bateria de 50 kW de la DS 3 E-Tense.

Citroen menționează că noul C4 va utiliza suspensii Progressive Hydraulic Cushions și scaune Advanced Comfort.

Citește și: Cinci luni consecutive de scădere pe piața auto din România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS