Acasă Magazin Auto Suzuki Jimny părăseşte Europa

Suzuki Jimny părăseşte Europa

-

Gradul ridicat de emisii îl trag pe linie moartă pe Suzuki Jimny. Acest model urmează să fie comercializat pe piaţa europeană în perioada următoare “în cantităţi foarte limitate”, notează cars.ro.

Recent, în presa britanică au apărut informaţii conform cărora Jimny ar urma sa fie scos din oferta europeană a celor de la Suzuki. Motivul ar fi gradul ridicat de emisii.

O reacţie rapidă a apărut din partea celor de la Suzuki, care au susţinut că Jimny rămâne în oferta Suzuki pentru Europa. Totuşi, aceştia au precizat că modelul va fi comercializat în 2020 “în cantităţi foarte limitate”.

Cel mai probabil, Suzuki Jimny va ieşi din oferta europeană a producătorului începand cu anul viitor.

De curând, oficialii Suzuki au susţinut în public ca Jimny “afectează în mod negativ întreaga gamă de emisii de dioxid de carbon dupa 2020”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...