8.6 C
Craiova
joi, 6 octombrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinAutoLogan Sandero 2020, compatibile Android Auto şi Apple Carplay

Logan Sandero 2020, compatibile Android Auto şi Apple Carplay

Noile serii Logan-Sandero 2020 primesc motorizări mai puternice, un sistem infotainment Media Evolution compatibil Android Auto şi Apple Carplay, dar şi o nouă versiune de cutie automată, informează go4it.ro

Seriile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, pentru continentul sud-american, au apărut în clipuri şi imagini de prezentare oficiale. Acestea au arătat un nou design exterior inspirat de actuala ofertă Renault Megane şi Clio.

Logan Sandero, inspirat după modelul Megane

Cel mai interesant este modelul Sandero 2020. Versiunea braziliană a Daciei Sandero apare cu stopuri spate complet refăcute, vădit inspirate de modelul Renault Megane. Acelaşi lucru poate fi spus despre farurile şi grila-faţă, inspirate mai mult de gama Renault.

Cel puţin în versiunea braziliană, seria Logan 2020 reţine mai multe din caracteristicile modelului anterior, la partea din spate. În schimb, interiorul apare ceva mai bine finisat şi îmbunătăţit cu elemente preluate de la seria Duster.

Navigație îmbunătățită cu multe alte dotări în variantă opțională

Criticat pentru interfaţa oarecum demodată şi lipsa de funcţii mai avansate, sistemul Media Nav cu ecran de 7 inch primeşte şi el un upgrade. Denumit Media Evolution, noul centru de infotainment poate fi conectat de acum cu telefonul iPhone sau Android, spre exemplu pentru navigare Waze. Alte. Alte dotări, precum camera video pentru mers înapoi, rămân opţionale.

Versiune Sandero RS cu motorizare turbo şi 143 cai putere

În ce priveşte opţiunile pentru motorizare, cumpărătorii brazilieni au de ales între pachetul entry-level cu motor în trei cilindrii de 79 cai putere şi motorizare 1.6 SCe de 115 cai. Exclusiv pentru piaţa braziliană, Renault oferă şi o versiune Sandero RS cu motorizare turbo de litri şi 143 cai putere. În afară de cutia de viteze manuală, cumpărătorii pot alege şi o variantă automată X-Tronic CVT, care probabil va înlocui opţiunea Easy-R oferită cumpărătorilor europeni.

Este de aşteptat ca noile modele Dacia Logan şi Sandero 2020 să fie lansate pentru piaţa europeana în această toamnă.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS