21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) O femeie a fost prinsă de scara rulantă de la brâu în jos

(VIDEO) O femeie a fost prinsă de scara rulantă de la brâu în jos

-

O femeie prinsă de scara rulantă de la brâu în jos a fost salvată, într-un supermarket din Shanghai, China. Ea a fost grav rănită și a avut nevoie de o grefă de piele.

În ziua Festivalului Qingming, pe 4 aprilie, în jurul orei 16:34, în supermarketul Wanjiafu de pe Xiaotang Road, districtul Fengxian, Shanghai, o femeie urca pe scara rulantă pentru cumpărături. Scara rulantă s-a stricat brusc și ea a fost „înfășurată” de scara rulantă de la brâu în jos, potrivit portalului Sohu.

Când a început să țipe, alți călători au acționat imediat butonul de urgență. Pompierii au intervenit rapid, dar operațiunea de salvare a fost dificilă din cauza complexității structurii scării.

În videoclipul live postat de internauți, s-a văzut că atunci când femeia a pășit pe scara rulantă, a existat un treaptă lipsă. S-a întâmplat să pășească exact acolo. Scara a continuat să funcționeze și a prins-o pe femeie.

Citește și: Creatură marină cu 170 de ochi, găsită în China. Este o specie nouă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A pierdut controlul volanului şi a dărâmat un gard...

Un accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp, pe DN 55, în comuna Malu Mare, Dolj. Un autoturism scăpat de sub control a rupt gardul de beton al unei gospodării din comună. Cel puţin o persoană a fost rănită în urma accidentului.

ȘTIRI GdS