22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți, instalat în Olanda

Primul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți, instalat în Olanda

-

Compania McDonald’s a instalat pe o stradă din Olanda primul panou publicitar care miroase a cartofi prăjiți, scrie G4food.ro.

Aroma este atât de cunoscută, încât cel mai popular lanț de fast-food din lume nu s-a deranjat să imprime ceva pe panou, nici măcar un logo.

Panourile publicitare, de culoare roșie sau galbenă, au un compartiment ascuns în care sunt depozitați legendarii cartofi prăjiți. Un sistem intern de căldură și ventilație amplifică mirosul, care se simte pe o rază de aproximativ 16 metri.

Panourile au fost instalate ca un experiment. Trecătorii, care au fost derutați de reclame, au fost filmați pentru un clip pe YouTube intitulat „Miroase a McDonald’s” și au fost intervievați ulterior pentru a vedea dacă pot identifica mirosul.

Nu numai că oamenii au identificat mirosul felului de mâncare, dar au și recunoscut restaurantul fast food care produce cartofii.

„S-a dovedit că mirosul este mai eficient în a stârni amintiri clare și emoționale decât imaginile”, a spus Stijn Mentrop-Huliselan, directorul de marketing al McDonald’s din Olanda.

Reclamele au fost plasate strategic, destul de aproape de restaurantele McDonald’s, pentru a atrage cât mai mulți clienți să cumpere cartofii prăjiți.

Citeşte şi: Un pacient a murit după ce a căzut de la etajul 3 al unui spital

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt: O femeie a murit după ce a fost...

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni,...

ȘTIRI GdS