11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlain Delon, plasat sub tutelă consolidată

Alain Delon, plasat sub tutelă consolidată

Alain Delon, plasat sub tutelă consolidată. Actorul Alain Delon, 88 de ani, a fost plasat sub tutelă consolidată de către justiţie, potrivit BFMTV care citează o sursă apropiată cazului, confirmând o informaţie a CNews.

Tribunalul din Montargis a examinat joi cererea de plasare sub tutelă a actorului. Acesta se află sub protecţie judiciară din 25 ianuarie din motive de sănătate. Avocatul actorului a alertat la acea dată instanţa cu privire la necesitatea urgentă de a-l plasa sub tutelă.

Audierea de vineri a durat puţin peste două ore şi la ea au participat fiica actorului, Anouchka Delon, avocatul acesteia, avocatul lui Alain Delon şi avocaţii lui Anthony şi Alain Fabien, cei doi fii ai acestuia.

Tutela consolidată poate dura 5 ani

Tutela consolidată – care poate dura 5 ani şi poate fi reînnoită o singură dată – prevede că tutorele are mandatul de a gestiona veniturile persoanei protejate, în acest caz Alain Delon.

Familia lui Alain Delon se află în conflict

De mai multe luni, familia lui Alain Delon se află în conflict în ceea ce priveşte starea de sănătate şi ultimele dorinţe ale acestuia. Anthony, fiul cel mare al actorului, a acuzat-o pe sora sa, Anouchka, că i-a ascuns starea de sănătate precară a tatălui lor.

De asemenea, ea a fost acuzată de Anthony şi Alain Fabien – al doilea frate al acesteia – că a vrut să-l ducă pe Alain Delon înapoi în Elveţia, deşi acesta spusese că vrea să moară în Douchy, Franţa.

Citeşte şi: Veneţia, vizitată doar cu rezervare online

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS