22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Moment îngrozitor la un safari. O turistă a murit, după ce a fost atacată de un elefant

(VIDEO) Moment îngrozitor la un safari. O turistă a murit, după ce a fost atacată de un elefant

-

Acesta este momentul înfiorător în care un elefant nebun a atacat turiștii într-un safari în Zambia, lăsând o americancă moartă. Elefantul a urmărit un camion de safari timp de mai bine de jumătate de milă printr-un parc național.

O femeie 80 de ani a murit în atac în timp ce călătorea cu alți cinci turiști într-un safari în Parcul Național Kafue sâmbătă.

Vehiculul a fost atacat și răsturnat când animalul înfuriat de cinci tone, aparent separat de turmă, a fugit pentru a ajunge din urmă cu vehiculul.
O înregistrare video terifiantă a surprins momentul în care un elefant a urmărit și a atacat mașina de safari, pe care a răsturnat-o.

Grupul se afla într-un safari din tabăra Lufupa Camp, când sâmbătă, 30 martie, în jurul orei 9.30, vehiculul lor a fost atacat de un elefant. O înregistrare video a surprins momentul terifiant în care animalul a urmărit grupul de turiști.

Ceilalți turiști au primit îngrijiri

Vehiculul s-a oprit, iar în momentele dinainte ca elefantul să-l doboare ghidul a putut fi auzit strigând după ajutor împreună cu ceilalți oameni. Femeia de 80 de ani a murit, iar cel de-al doilea pasager care a fost rănit a fost transportat de urgență la o unitate medicală privată. Ceilalți patru pasageri au primit îngrijiri pentru răni minore.

Keith Vincent, directorul general al Wilderness, a declarat: „Acesta este un eveniment tragic și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei femeii care a murit. Îi sprijinim pe ceilalți turiști și pe ghidul implicat în acest incident dureros.”, potrivit Daily Mail.

Directorul general a mai precizat că vehiculul s-a oprit deoarece „din păcate, în acest caz, terenul și vegetația au fost de așa natură încât traseul ghidului a fost blocat și nu a putut muta vehiculul din calea pericolului suficient de repede”.

Citește și: O educatoare țipa și îi amenința pe micuți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi...

Candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, a declarat,...

ȘTIRI GdS