20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Geamăna unită Abby Hensel este acum căsătorită

(VIDEO) Geamăna unită Abby Hensel este acum căsătorită

-

Abby și Brittany Hensel, care și-au prezentat viața într-un serial la TLC denumit „Abby & Brittany”, au un nou membru al familiei.

Gemenele unite Abby și Brittany Hensel au câștigat pentru prima dată atenția națională când au apărut la „The Oprah Winfrey Show” în 1996. Acum, surorile au atins o piatră de hotar majoră în viață: Abby este căsătorită. Mai târziu, familia Hensels a jucat în serialul de realitate TLC „Abby and Brittany”, care le-a arătat conducând, călătorind în Europa și chiar mergând cu o mopedă. Când spectacolul s-a încheiat după un sezon, Abby și Brittany tocmai absolviseră facultatea. S-au întâmplat multe în ultimul deceniu, potrivit Today.

Abby, de 34 de ani, este acum căsătorită. Abby, este profesoară, și Josh Bowling, asistent medical și veteran al Armatei Statelor Unite. Cei doi s-au căsătorit în 2021. Surorile au distribuit și fotografii ale nunții pe rețelele de socializare. Cuplul locuiește în Minnesota, unde s-au născut și au crescut gemenele Hensel. Surorile predau ambele în clasa a cincea în Minnesota. Potrivit imaginilor și videoclipurilor de pe pagina de Facebook a lui Bowling, familia se bucură de drumeții în natură, înghețată și zăpadă.

Abby și Brittany își doresc să aibă copii

Abby și Brittany sunt gemene unite și au în comun un flux sanguin și toate organele de sub talie. Abby controlează brațul și piciorul drept, Brittany controlează partea stânga. Când Abby și Brittany s-au născut în 1990, părinții lor, Patty și Mike Hensel, au decis să nu le opereze pentru separare, considerând-o prea riscantă. La acea vreme, medicii spuneau că sunt puține șanse ca ambii să supraviețuiască operației.

„Cum ai fi putut să alegi între cele două?” a spus Mike în timpul unui interviu din 2001 pentru revista Time. Doar unul din 200.000 de născuți vii are ca rezultat gemeni uniți. Aproximativ 70% dintre gemenii uniți sunt de sex feminin, iar majoritatea sunt născuți morți, conform Spitalului de Copii din Philadelphia. În documentarul din 2003 „Joined for Life”, Patty Hensel a spus că fiicele ei sunt interesate să aibă copii într-o zi. „Este probabil ceva care ar putea funcționa pentru că acele organe funcționează pentru ele”, a spus Patty. „Da, vom fi mame”, a spus Brittany. „Nu ne-am gândit încă cum va funcționa să fii mamă. Dar avem doar 16 ani – nu trebuie să ne gândim la asta chiar acum”.

Citește și: Administratora unui bloc din București a fost înjunghiată mortal de un vecin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS