14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Născut în aer”: Un pilot, moașă în timpul unui zbor către Thailanda

„Născut în aer”: Un pilot, moașă în timpul unui zbor către Thailanda

Un pilot de avion, cu ani de experiență, a părăsit cabina pentru a ajuta la nașterea unui copil în timpul zborului către Thailanda. Primele cuvinte ale pilotului au fost: „Născut în aer”.

Jakarin Sararnrakskul este tatăl unui copil și pilot cu 18 ani de experiență. El zbura cu un avion VietJet de la Taipei, Taiwan, la Bangkok, Thailanda, când a apărut o urgență la bord.

Pilotul a spus că și membrii echipajului de cabină i-au fost de ajutor
Pilotul a spus că și membrii echipajului de cabină i-au fost de ajutor

Sararnrakskul a părăsit cabina de pilotaj după ce echipajul de cabină i-a spus că o femeie era în travaliu într-una dintre băile avionului, potrivit New York Post. Lăsându-și copilotul femeie să piloteze avionul, Sararnrakskul s-a repezit la viitoarea mamă în travaliu și a descoperit că era în travaliu activ.

La scurt timp după ce a ajuns lângă femeia însărcinată, Sararnrakskul a adus pe lume un copil în timp ce avionul era încă la mii de metri în aer. Sararnrakskul a declarat că nu a născmai făcut așa ceva înainte – cu siguranță nu în cei 18 ani de carieră de pilot.

Un pilot a ajutat o femeie să nască în timpul unui zbor
Un pilot a ajutat o femeie să nască în timpul unui zbor

Paramedicii așteptau avionul când a aterizat în Bangkok, Thailanda.

S-a confirmat că atât mama, cât și copilul sunt în siguranță și sănătoși. Sararnrakskul a declarat că este mândru că a adus un copil pe lume. „Va putea spune tuturor pentru tot restul vieții că s-a născut în aer”, a spus el despre băiețelul nou-născut.

El a continuat: „Mă simt atât de mândru că l-am ajutat să-l aduc pe lume”. Sararnrakskul a spus că echipajul l-a poreclit pe copil „Sky” în onoarea locului nașterii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS