28.4 C
Craiova
vineri, 12 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrinţul William se retrage de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

Prinţul William se retrage de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

Prinţul William al Marii Britanii a renunţat la participarea la o slujbă comemorativă organizată la Castelul Windsor în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anunţat marţi biroul său, transmite Reuters, transmite Agerpres.

„Din păcate, prinţul de Wales nu mai poate participa la slujba de comemorare a regelui Constantin din această dimineaţă din cauza unei probleme personale”, a declarat Palatul Kensington.

Palatul a refuzat să ofere mai multe detalii

Palatul a refuzat să ofere mai multe detalii. Evenimentul însă vine la scurt timp după ce soţia prinţului William, Kate, în vârstă de 42 de ani, a suferit luna trecută o intervenţie chirurgicală abdominală.

Cu toate acestea, o sursă regală a declarat că prinţesa de Wales se simte bine.

În urma intervenţiei chirurgicale suferite de Kate, William, în vârstă de 41 de ani, moştenitor al tronului, şi-a amânat îndatoririle oficiale pentru a avea grijă de ea şi de cei trei copii ai lor, înainte de a-şi relua angajamentele publice, la începutul acestei luni.

Regele Charles al III-lea este, la rândul său, absent din rolul său public

Absenţa sa vine în contextul în care tatăl său, regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, este la rândul său absent din rolul său public, deoarece urmează un tratament pentru o formă nespecificată de cancer.

În absenţa regelui Charles, soţia sa, regina Camilla, îndeplineşte angajamentele oficiale. Ea urmează să fie însoţită de alţi membri ai familiei regale la slujba de la Castelul Windsor organizată în memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei, rudă a familiei regale britanice, care a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani în ianuarie anul trecut.

Citeşte şi: Jens Stoltenberg: „Nu există planuri privind dislocarea de militari NATO în Ucraina“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS