22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) 70 de monede scoase din stomacul unui aligator la grădina zoologică din Omaha

(VIDEO) 70 de monede scoase din stomacul unui aligator la grădina zoologică din Omaha

-

70 de monede au fost scoase din stomacul unui aligator la grădina zoologică din Omaha, potrivit People.
Thibodaux, un aligator de 36 de ani, a fost supus unei proceduri chirurgicale pentru a îndepărta monedele înainte ca acestea să poată cauza probleme de sănătate.
O grădină zoologică din Omaha, Nebraska, își îndeamnă oaspeții să evite să arunce numerar în incinte.

Medicii veterinari de la Grădina Zoologică și Acvariul Henry Doorly au scos 70 de monede din stomacul unui aligator alb. Thibodaux, unul dintre cei 10 aligatori americani aflați în îngrijirea grădinii zoologice, a fost supus unei proceduri chirurgicale publice. Oaspeții au făcut poze în timp ce veterinarii extrageau banii din stomacul lui Thibodaux în Desert Dome.

Să nu se arunce monede la animale

„Thibodaux a fost anesteziat și intubat pentru a ne permite să-l gestionăm în siguranță în timpul procedurii”, a explicat Christina Ploog, medic veterinar asociat la Grădina Zoologică Henry Doorly.

„O țeavă de plastic a fost plasată pentru a-i proteja gura și a trece în siguranță instrumentele folosite pentru a accesa monedele. Am introdus o cameră care ne-a ajutat să ghidăm recuperarea acestor obiecte.”
În timp ce Thibodaux este acum recuperat în habitatul său. Grădina zoologică a adăugat în postare că vizitatorii „nu ar trebui să arunce monede în apa animalelor”. În schimb, ei au sugerat ca monedele libere să fie încasate pentru o monedă suvenir sau aruncate în fântâna dorințelor.

Ploog a mai spus că se presupune că monedele sunt aruncate direct în gura aligatorilor, mai degrabă decât aruncate pe pământ. „Sunt atât de subțiri, că ar fi foarte dificil pentru crocodili să le scoată de pe pământ”, a spus ea.

Citește și: Valoarea ecotichetului pentru maşinile full electrice scade la jumătate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS