25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl cu San Francisco 49ers. Taylor Swift prezentă la meciul iubitului

(VIDEO) Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl cu San Francisco 49ers. Taylor Swift prezentă la meciul iubitului

-

Ceea ce a început ca un joc tensionat a explodat într-un final de thriller duminică seara în Las Vegas. Kansas City Chiefs au ieșit învingători în fața echipei San Francisco 49ers pe spatele lui Patrick Mahomes.

Marea finală dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers a avut loc în Nevada, pe Allegiant Stadium din Paradise, locul unde toată lumea și-a îndreptat atenția. Kansas City a reușit să se impună cu scorul de 25-22. Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl din istoria sa, iar MVP-ul Patrick Mahomes a făcut parte în trei din aceste succese.

Defensivul echipei San Francisco 49ers Nick Bosa (97) îl urmărește pe fundasul Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (15) în timpul celei de-a doua reprize a jocului de fotbal NFL Super Bowl 58 duminică, 11 februarie 2024, la Las Vegas. (AP Foto/Ashley Landis)
Defensivul echipei San Francisco 49ers Nick Bosa (97) îl urmărește pe fundasul Kansas City Chiefs Patrick Mahomes (15) în timpul celei de-a doua reprize a jocului de fotbal NFL Super Bowl 58 duminică, 11 februarie 2024, la Las Vegas. (AP Foto/Ashley Landis)

Finala Super Bowl este cel mai aşteptat moment din Statele Unite. Doar o secundă de publicitate costă 230.000 de dolari

Reţeta este simplă şi de succes: vedete de renume mondial, creativitate şi un buget pe măsură. Agenţiile de publicate plătesc bani grei să ajungă în pauza de la Super Bowl. Peste 7 milioane de dolari pentru 30 de secunde. 

Usher, în pauza publicitară

Pauza publicitară de la Super Bowl durează 50 de minute, timp în care sunt redate între 80 şi 100 de reclame. Într-o singură oră, organizatorii încasează peste 700 de milioane de dolari. Ochii publicului vor fi însă pe artistul ce va concerta pe arena din Las Vegas. 

Anul acesta, onoarea i-a revenit câştigătorului a opt premii Grammy – Usher. Alături de el ai călcat pe scenă şi alte nume mari, precum Post Malone sau DJ-ul Tiësto. 

Cântăreața și compozitorea americană Taylor Swift îl sărută pe căpitanul celor din Kansas City Chiefs, numărul 87, Travis Kelce, după ce Chiefs au câștigat Super Bowl LVIII împotriva San Francisco 49ers la Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada, 11 februarie 2024. (Fotografia de Patrick T. Fallon / AFP)

Vedeta echipei Kansas City, Travis Kelce, a sărbătorit victoria echipei sale în Super Bowl cu iubita Taylor Swift pe teren după meci. În timp ce pe scenă în timpul prezentării Trofeului Vince Lombardi, Kelce a apreciat munca grea până la victorie. El a spus că echipa va petrece în seara asta și a scandat „Viva Las Vegas” (unde s-a jucat meciul de astăzi) la un volum care probabil a făcut ca microfonul să fie inutil. Apoi a continuat s-o îmbrățișeze pe Swift într-un moment dulce pe teren.

Citește și: Își ucide soția și doi copii de 5 și 16 ani, apoi sună la poliție și se autodenunță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS