16.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat înșelat de soție l-a denunțat pe amant pentru... violare de domiciliu

Un bărbat înșelat de soție l-a denunțat pe amant pentru… violare de domiciliu

Un bărbat din orașul italian Verona a descoperit că soția sa avea o aventură. Din mesajele pe care amorezii le schimbau pe o rețea de socializare a aflat că întânirile aveau loc în casa familiei. Singura idee care i-a venit soțului încornorat a fost să-l denunțe pe amant pentru violare de domiciliu, scrie Rotalianul.

Bărbatul, care pleca frecvent de acasă din cauza serviciului, a descoperit întâmplător că soția are un amant. Într-o noapte, punând telefonul soției la încărcat, a văzut pe el un mesaj în care un alt bărbat își cerea scuze că nu venise la întâlnire.

După ce a citit corespondența celor doi, bărbatul a aflat că soția și amantul ei foloseau rețelele sociale pentru a comunica și a monitorizat-o pe ascuns. Așa a descoperit că întâlnirile amoroase aveau loc în propria casă, când el era plecat. Una din aceste întâlniri a avut loc în timp ce fiul cel mic al cuplului dormea.

Drept urmare, bărbatul înșelat a depus o plângere împotriva amantului pentru violare de domiciliu.

Parchetul a solicitat însă arhivarea cazului, considerând că nu a fost vorba de o conduită ilegală din partea inculpatului. Acesta intrase în casă la invitația și în prezența proprietarei.

Soțul înșelat a făcut apel, iar acum se așteaptă stabilirea unei audieri în fața judecătorului pentru investigații preliminare.

Citește și: Un fost prim-ministru al Olandei și soția sa au ales să fie eutanasiați împreună la vârsta de 93 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS