23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSăptămâna Modei de la Paris: Naomi Campbell, pe podium la 53 de ani

Săptămâna Modei de la Paris: Naomi Campbell, pe podium la 53 de ani

Top-modelul Naomi Campbell a revenit pe podiumul de defilare la vârsta de 53 de ani, duminică, la Săptămâna Modei de la Paris, informează site-ul revistei americane People.

Supermodelul britanic a fost singura femeie care a urcat pe podiumul de defilare pentru a prezenta colecţia masculină creată de casa de modă Balmain pentru sezonul 2024-2025 şi a închis prezentarea într-o manieră spectaculoasă.

Naomi Campbell a purtat un ornament auriu pentru cap, care îi cobora vertical peste chip, alături de o piesă sculpturală mare, poziţionată în partea din faţă a corpului. Ornamentul auriu, care părea să se conecteze la o curea în jurul taliei sale, prezenta un buchet de flori metalice ţinute de o pereche de mâini.

Naomi Campbell a purtat pe umeri şi o haină supradimensionată de culoare bej

Această piesă a eclipsat parţial restul ţinutei sale, care a inclus pantaloni negri şi o bluză cafenie cu decolteu adânc. Naomi Campbell a purtat pe umeri şi o haină supradimensionată de culoare bej.

Noua colecţie masculină a casei Balmain a fost concepută de directorul ei de creaţie, Olivier Rousteing, care a declarat pentru revista Vogue că a dorit să evoce „luxul” şi numeroasele sale semnificaţii în fiecare look.

Naomi Campbell a apărut de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste

Naomi Campbell, o personalitate legendară în industria modei, a apărut de-a lungul carierei sale pe copertele a peste 500 de reviste şi a prezentat colecţii pentru case celebre, precum Chanel, Yves Saint Laurent, Valentino, Burberry, Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs şi Louis Vuitton.

De asemenea, supermodelul britanic a apărut în numeroase emisiuni TV, videoclipuri şi filme, între care ”Zoolander 2”, ”I Feel Pretty”, serialele TV „The Cosby Show”, „The Fresh Prince of Bel-Air”, videoclipul „Erotica” al cântăreţei Madonna, cel al piesei lui Bob Marley „Is This Love”, precum şi în videoclipul lui Michael Jackson „In The Closet”.

Citeşte şi: Producția auto, nou record în România în 2023

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS