21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinNașterea istorică a doi pui de urs leneș la Zoo Miami. Primii în 26 de ani!

Nașterea istorică a doi pui de urs leneș la Zoo Miami. Primii în 26 de ani!

Este o veste minunată după ce Grădina Zoologică din Miami a întâmpinat doi pui de urs leneș în 26 de ani! Nașterea a doi pui de urs leneș, într-o grădină zoologică, este întotdeauna un eveniment special. Acest lucru aduce atenția asupra importanței conservării acestor specii amenințate.

Mama, Kematee, are 4 ani și este pentru prima dată când are pui. Acest lucru subliniază succesul programelor de reproducere în captivitate și angajamentul grădinii zoologice față de conservarea speciilor vulnerabile.

Urșii leneși sunt considerați o specie vulnerabilă din cauza amenințărilor precum braconajul și distrugerea habitatului. Este important să se sensibilizeze publicul cu privire la importanța protejării acestor animale minunate.

Ambii pui sunt fetițe, cântărind 2-3 kilograme fiecare. Grădina zoologică a spus că păreau să fie foarte sănătoși, potrivit www.13abc.com.

Kematee și bebelușii ei vor rămâne într-un bârlog izolat timp de câteva săptămâni până când vor fi gata să fie prezentați publicului.

Cu siguranță, mulți vizitatori vor fi entuziasmați să vadă acești pui adorabili când vor fi gata să fie prezențați publicului.

Cunoscuți și sub numele de urși indieni, aceștia sunt originari din pădurile din subcontinentul indian și se hrănesc mai ales cu fructe și insecte.

Citește și: Teatrul Colibri Craiova începe anul cu povești pe scenă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS