25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Christian Oliver și fiicele sale au murit într-un accident aviatic în Caraibe

Actorul Christian Oliver și fiicele sale au murit într-un accident aviatic în Caraibe

Actorul american de origine germană Christian Oliver a murit, joi, alături de cele două fiice ale sale, joi, într-un accident de avion, în largul coastei unei insule din Caraibe, scrie News.ro.

Oliver, pe numele său real Christian Klepser, şi fiicele sale erau pasageri la bordul unui avion monomotor care a decolat la aproximativ 12.10, ora locală, de pe un aeroport din Bequia, o mică insulă aparţinând de St. Vincent şi Grenadinele, conform autorităţilor.

Oficialii forţelor de poliţie regale din St. Vincent şi Grenadine au spus că avionul – care se îndrepta spre St. Lucia, situată în apropiere – a întâmpinat dificultăţi nespecificate pentru scurt timp şi apoi a căzut în mare.

Cadavrele au fost recuperate

La locul accidentului au coborât pescari, scafandri şi membri ai gărzii de coastă, iar personalul militar a reuşit să recupereze cele patru cadavre ale persoanelor aflate la bordul avionului.

Oliver, care avea 51 de ani, și fiicele sale, Annik şi Madita, de 10, respectiv 12 ani, precum şi pilotul şi proprietarul avionului, Robert Sachs, au fost declaraţi decedaţi la faţa locului de către personalul medical, a spus poliţia. Paza de coastă a adus cadavrele la o morgă locală cu barca, iar autopsiile menite să stabilească cauzele exacte ale morţii erau în aşteptare vineri.

Accidentul mortal de joi a generat un val de condoleanţe pentru familia şi prietenii regretatului actor, care încheiase filmarea scenelor finale pe platoul viitorului film intitulat Forever Hold Your Peace cu doar cinci zile înainte de Crăciun.

Cariera lui Oliver a început în 1994 cu un rol în serialul „Saved by the Bell: The New Class“. El a deţinut roluri în filmele „The Good German“ alături de George Clooney şi Cate Blanchett, „Speed ​​Racer“ cu Emile Hirsch şi „Valkyrie“ cu  Tom Cruise.

Citește și: Un bărbat s-a filmat mergând mai multe stații cocoţat pe tamponul metroului, cu o sticlă de alcool în mână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS