14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe filme sunt așteptate în 2024

Ce filme sunt așteptate în 2024


Printre lansările cinematografice de anul viitor, se numără şi filme programate iniţial să fie lansate în 2023, cum ar fi sequel-ul superproducţiei ”Dune”, precum şi drama din lumea tenisului ”Challengers”. Lansarea lor a fost amânată după ce studiourile şi-au ajustat programele din cauza grevei de patru luni a actorilor, încheiată în noiembrie.

Lansarea ”Deadpool 3”, peliculă a cărei producţie a fost sistată din cauza grevei, a fost amânată din mai 2024 pentru iulie 2024.

”E un efect dublu. Mai întâi, producţia a fost oprită aşa că filmările la pelicule precum ‘Gladiator 2’ au fost amânate, iar acum lansarea va avea loc către finalul anului viitor”, a spus Barraclough.

Kung Fu Panda 4, printre filmele așteptate în 2024

”Lansarea altor filme a fost amânată pentru anul viitor parţial din cauza nevoii de a le promova”.

Pe lista din 2024 se mai află filmul de spionaj ”Argylle”, prequel-ul ”Furiosa: A Mad Max Saga”, filmul de acţiune ”The Fall Guy”, ”Beetlejuice 2” şi drama sci-fi ”Mickey 17”, în regia lui Bong Joon-ho, realizatorul peliculei premiate cu Oscar ”Parasite”.

Pentru publicul mai tânăr, lansările de filme destinate întregii familii includ ”Despicable Me 4”, ”Kung Fu Panda 4” şi ”Inside Out 2”.

Potrivit unui sondaj realizat de aplicaţia pentru vânzarea de bilete Fandango, cele mai anticipate 10 filme din 2024 sunt în marea lor majoritate sequel-uri şi spin-offs, iar ”Deadpool 3” ocupă prima poziţie în această listă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS