23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAu vrut „să călătorească în timp” de Anul Nou

Au vrut „să călătorească în timp” de Anul Nou

Pasagerii unui zbor United Airlines au început prost anul 2024, după ce au încercat – fără succes – „să călătorească în timp” chiar în noaptea de Anul Nou. Ei au încercat traversarea așa-numitei Linii Internaționale a Datei, prin care sunt separate două date calendaristice consecutive, informează CNN, conform Digi24.

Turiștii și-au propus să plece din Guam, cu zborul UA 200 programat la ora 7:35 dimineața în ziua de 1 ianuarie 2024 și să aterizeze la Honolulu, Hawaii, ora locală 18:50, în seara de 31 decembrie 2023. Zborul ar fi trecut peste Linia Internațională a Datei și le-ar fi permis astfel pasagerilor „să călătorească în timp” pentru câteva ore. „Trăiești o singură dată, dar poți sărbători Revelionul de două ori anul acesta!”, a fost mesajul prin care compania aeriană United Airlines și-a promovat respectivul zbor. „Călătoria în timp este posibilă”.

Pasagerii zborului UA 200 au avut însă parte de o surpriză neplăcută: zborul a fost amânat, iar avionul a decolat din Guam abia la ora 13:49 (1 ianuarie) și a aterizat la Honolulu după miezul nopții (00:34, ora locală), tot pe 1 ianuarie.

După această experiență, mai mulți pasageri și-au exprimat nemulțumirea și frustrarea pe conturile personale de X/Twitter.

Citește și: Accident violent la Călărași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS