15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe make-up alegi de Revelion?

Ce make-up alegi de Revelion?

Alegerea make-up-ului pentru Revelion este foarte importantă pentru că reflectă bucuria și strălucirea serii. Opțiunile trebuie să fie vibrante ca și atmosfera. Un make-up artist spune că în noaptea de revelion machiajele și texturile trebuie să fie cât se poate de minimaliste.

Revelionul este momentul perfect pentru a străluci și a-ți arăta cea mai bună versiune a ta. Un machiaj bine realizat poate transforma întreaga ta apariție și poate adăuga un plus de încredere în momentele speciale. Daca si tu te numeri printre femeile care mizeaza mai degraba pe machiajul natural decat pe cel strident, cu buze colorate in rosu aprins si pleoape sidefate, avem o veste buna: minimalismul extravagant chiar exista!

Poti avea un look impecabil în noaptea dintre ani, chiar daca preferi să eviți machiajul opulent.

Secretul sta în cateva mici trucuri esentiale: o piele curata, sprâncene îngrijite și un strop de strălucire supranaturală

Cum obtii, asadar, acest machiaj extravagant, dar minimalist?

Cu ajutorul produselor iluminatoare transparente si discrete care reflecta lumina. Această tehnică face chipul să pară mai atragător și mai proaspat, fără a necesita aplicarea excesivă a unor produse de machiaj.

Specialiștii în domeniu spun că, culoarea anului 2024 va fi peach fuzz. Această culoare ne duce cu gândul la empatie, la familie, la socializare, dar și la un machiaj minimalist. Acest peach fuzz este greu de accesat în machiaj. Vine din urmă un trend propus de designeri, se poartă machiajul minimalist, adică tonalitatea culorii. Avem o nuanță cuminte, dar poate fi aplicată pe pleoape, pe obraji și pe buze

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS