17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTânără ucisă de fratele ei adolescent din cauza cadourilor de Crăciun

Tânără ucisă de fratele ei adolescent din cauza cadourilor de Crăciun

O tânără, de 23 de ani, din Statele Unite, a fost împuşcată mortal de fratele ei de 14 ani. Acesta, la rândul lui, a fost împuşcat de un alt frate, de 15 ani. Nefericita întâmplare a avut loc în seara de Ajun, în timpul unei dispute legate de numărul cadourilor pe care urma să le primească fiecare, scrie Fox5ny.com.

Tânăra a fost împuşcată în piept de fratele ei de 14 ani, în timp ce îl purta pe fiul ei de 11 luni într-un marsupiu, a declarat biroul şerifului din Pinellas County, Florida. Ea tocmai îl îndemnase să nu se mai certe cu fratele lui din cauza numărului de cadouri pe care urma să le primească fiecare de Crăciun.

După ce şi-a împuşcat sora, băiatul de 14 ani a fost apoi împuşcat de fratele său, mai mare cu un an.

Adolescentul de 15 ani a fugit de la locul faptei şi a aruncat arma, fiind ulterior prins. El a fost arestat şi acuzat de tentativa crimă de gradul întâi şi de falsificare de probe.

Fratele mai mic a fost dus la spital în stare stabilă şi va fi luat în custodie când va fi externat, a precizat poliţia. El va fi acuzat de crimă.

Femeia a fost dusă la spital, unde a fost declarată moartă. Ea a suferit o hemoragie internă şi nu a mai putut respir. Bebeluşul aflat în cărucior nu a fost rănit. Femeia era mama a doi copii, pe care îi creştea singură.

Citeşte şi: Gorj: Adolescent reținut după ce a sustras și condus o mașină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS