19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalUn portofel pierdut în anii '50 a fost găsit după 7 decenii și returnat moștenitorilor

Un portofel pierdut în anii ’50 a fost găsit după 7 decenii și returnat moștenitorilor

Un portofel pierdut în anii ’50 a fost găsit după 7 decenii și returnat familiei. Moștenitoarea a fost surprinsă de descoperirea făcută în interior.

Un portofel, pe care o americancă l-a pierdut în anii 50, a fost descoperit în zidul unui vechi cinematograf din Atlanta. În interior au fost găsite fotografii şi câteva bilete de tombolă. Proprietarul cinematografului a înapoiat obiectul plin de amintiri familiei(sursa: CNN).

După aproape şapte decenii, într-un spațiu ascuns al unui perete din baia cinematografului vechi din Atlanta, a fost descoperit portofelul unei femei, cu acte de identitate, un bilet la tombolă pentru un Chevrolet şi fotografii de familie.  

Dorind să le facă o bucurie urmaşilor femeii, proprietarul cinematografului a înapoiat portofelul familiei. Însă înainte de a ajunge la ei, a demarat o adevărată operaţiune pentru descoperirea moştenitorilor lui Floy Culbreth, proprietara portofelului. 

Ajutat de soţie, o adevărată “detectivă” pe internet, bărbatul a găsit necrologul lui Roy Culbreth, soțul lui Floy. De aici a mai descoperit o menţiune despre Culbreth Cup, un turneu de golf organizat în scop caritabil. Ulterior, s-a descoperit legătura cu Thea Chamberlain, implicată în organizarea acestui turneu, care a fost identificată ca fiind fiica soților Culbreth.

Thea Chamberlain şi-a adus aminte că mama ei era o femeie frumoasă, cu o personalitate extrem de plăcută. În portofelul mamei sale a găsit și câteva obiecte personale: un card de asigurare și o notă pentru programare la medici. 

Acum 71 de ani, când mama sa a pierdut portofelul, Thea avea doar 6 ani pe atunci. „A fost foarte emoționant. Un val de amintiri a revenit și ne-au adus-o înapoi”. În luna noiembrie, membrii familiei s-au reunit pentru a recupera portofelul și pentru a aduce un omagiu mamei și bunicii lor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS