13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Lamele ușurează stresul de călătorie în Aeroportul din Portland

(VIDEO) Lamele ușurează stresul de călătorie în Aeroportul din Portland

-

Care este cel mai bun mod de a răspândi bucuria sărbătorilor? Ce zici de lamele de terapie?
Pentru pasagerii care ajung stresați în aeroportul din Portland, Statele Unite, angajații au o soluție. Aici au fost două lame pe care le pot îmbrățișa dacă vor să se încarce cu energie pozitivă.

Prince și Benny sunt animale de terapie. Cu alte cuvinte, pot atenua stresul în timpul unei perioade agitate. Pe călători i-au cucerit de îndată ce și-au făcut apariția.

Mai ales că îngrijitorii le-au îmbrăcat în ton cu sezonul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă îmbrățișări, oamenii au ținut să se fotografieze alături de cele două vedete.
Au fost luni pe Aeroportul Internațional Portland, încercând să țină la distanță stresul călătorilor, potrivit katu.com.

Au petrecut trei zile la aeroport în ultimele două săptămâni, iar managerii spun că prezența lor ajută la starea de bine a oamenilor.

„Este cel mai distractiv să vezi reacțiile tuturor. Ești stresat și te concentrezi încercând să ajungi la poarta ta la timp. Ridici privirea și vezi aceste pufuri de 400 de kilograme mergând chiar lângă tine”, a spus Shannon Joy de la Mountain Peaks Therapy Llamas & Alpaca.
Luni a fost ultima zi a lamelor, dar mai multă blană este pe drum când câinii de terapie sosesc miercuri.

Citește și: Administratorul firmei care a săpat șantul lângă internatul prăbușit din Harghita, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS