7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSkyTower, cea mai înaltă clădire din România, obține certificarea SHORE Platinum

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, obține certificarea SHORE Platinum

SkyTower, cea mai înaltă clădire din România, continuă să stabilească standarde ridicate pentru siguranță, sustenabilitate și excelență operațională.

Turnul SkyTower este prima clădire de birouri din lume care primește certificarea SHORE Platinum de la SAFE Asset Group.

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România și cea mai emblematică clădire de birouri din București. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri sub nivelul solului, cu 5 etaje de parcare și depozitare.

Toate zonele de birouri din SkyTower beneficiază de lumină naturală. Etajele superioare beneficiază de lifturi cu viteză mare, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

Alte certificări

SkyTower este prima și în prezent singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum pentru operațiuni și întreținere și deține. Turnul are certificarea Gold DGNB pentru clădiri durabile, conform evaluării Societății Austriece pentru Managementul Clădirilor Durabile.

A fost prima clădire din România certificată SHORE Gold și este acum prima clădire din lume care a primit Certificarea SHORE Platinum.
Începând din februarie 2023, este singura clădire din România membră a Federației Mondiale a Marilor Turnuri (WFGT).

La Forbes Romania Gala – Cele mai bune clădiri de birouri 2023 – a primit premiul „Cea mai iconică clădire de birouri din România”.
În iunie 2023, SkyTower a primit 2 premii la Gala IPA – Romanian Property Awards: Premiul pentru Refacerea Birourilor și Premiul pentru Interiorul Birourilor.

Clădirea SkyTower este deținută și gestionată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI). Începând cu finalizarea construcției în decembrie 2012, turnul a devenit o emblemă a orașului. Turnul a remodelat panorama noii zone de afaceri din nordul Bucureștiului și a stimulat dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

Citește și: Se întrerupe furnizarea apei potabile în Bariera Vâlcii mâine

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS