8.1 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNoul album al lui Dolly Parton este pe primul loc în topurile din Statele Unite

Noul album al lui Dolly Parton este pe primul loc în topurile din Statele Unite

Dolly Parton, de 77 de ani, regina muzicii country, nu şi-a pierdut nimic din aura sa. Cel mai recent album al ei a ajuns pe primul loc în topurile din Statele Unite.

Lansat la 17 noiembrie, „Rockstar”, cel de-al 49-lea album de studio solo al cântăreţei, a ajuns pe primul loc atât în topurile country, cât şi în cele de rock şi alternative ale revistei Billboard.

Cu melodii originale şi coveruri ale unor clasici ai rockului, „Rockstar” a intrat, de asemenea, direct pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200, care acoperă toate genurile muzicale, după rapperul Drake şi vedeta pop Taylor Swift, potrivit news.ro.

Este cea mai bună performanţă a lui Dolly Parton în acest clasament specific, potrivit site-ului de specialitate.

Vedeta country a fost inclusă în 2022 în Rock and Roll Hall of Fame

Vedeta country a fost inclusă în 2022 în Rock and Roll Hall of Fame, panteonul american al rockului şi al muzicii populare.

La vremea respectivă, Dolly Parton a explicat că iniţial a refuzat această onoare, neconsiderându-se artist rock.

Cu toate acestea, la ceremonie, cântăreaţa, îmbrăcată într-o jachetă de piele şi ţinând în mână o chitară electrică încrustată cu cristale, şi-a anunţat intenţia de a realiza un album rock.

„Rockstar” conţine 30 de piese, inclusiv unele înregistrate cu vedete precum Sting, Stevie Nicks, Joan Jett şi Debbie Harry.

Citeşte şi: (VIDEO) O adolescentă a oprit autobuzul şcolii sale care se îndrepta spre o benzinărie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS