17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie a zgâriat cu cheia mașini de lux „pentru că se simțea la menopauză”

O femeie a zgâriat cu cheia mașini de lux „pentru că se simțea la menopauză”

O femeie din Kent care a zgâriat cu cheia mai multe mașini de lux din cartierul ei şi-a argumentat gestul în faţa instanţei. Ea a spus că a vandalizat vehiculele după ce a suferit de efectele menopauzei.

Sue Williams, de 62 de ani, a distrus opt ​​vehicule, inclusiv un Mercedes și un Range Rover Vogue, în timp ce ieșea la o plimbare în Sevenoaks, Kent. Se crede că ea a provocat prejudicii în valoare de cel puțin 8.000 de lire sterline.
Williams re nu are condamnări anterioare şi a afirmat că a săvârșit actele de vandalism după „s-a simțit la menopauză”.

Campania de vandalism a început pe 18 martie anul trecut, începând cu un Seat Terraco alb. Câteva zile mai târziu, Williams a lovit din nou. Pe 26 martie, a zgâriat cu cheia unui Mercedes gri și a provocat pagube de 1.453,66 de lire sterline.

Opt maşini avariate

Pentru un Mini albastru proprietarul a primit 840 de lire sterline de la firma de asigurări de vandalism. Williams a trecut apoi la un Vauxhall Mokka. Încă două vehicule – un Fiat 500 și un Range Rover Vogue negru – au fost, de asemenea, vizate.
Femeia a fost acuzată de opt capete de acuzare pentru prejudiciu penal și a recunoscut toate infracțiunile în timpul unei ședințe din 14 august la Tribunalul Medway. Pe 25 octombrie s-a întors pentru sentință.
La cele opt mașini au fost cauzate daune de cel puțin 8.000 de lire sterline.

Despăguri în bani şi trei luni sub supraveghere

Stewart Lewis, avocatul femeii, a spus că singurul motiv pe care l-ar putea oferi pentru a explica comportamentul lui Williams a fost că ea ar fi suferit simptome ale menopauzei. „Toate maşinile avariate au fost parcate pe trotuar și restricționează trecerea oamenilor. Aceştia trebuie să meargă pe drum pentru a ocoli vehiculul”, a spus apărătorul.

Lewis a mai spus instanței că soțul lui Williams va folosi banii din pensia sa pentru a plăti victimele prejudiciului. Williams a fost condamnată să petreacă trei luni sub supraveghere, ceea ce înseamnă că trebuie să stea în casă între orele 20:00 și 6:00.
Femeia trebuie să plătească 4.500 de lire sterline proprietarilor, trei persoane primind 500 de lire sterline fiecare, iar celorlalți cinci 600 de lire sterline.

Magistrații au acceptat că Williams să plătească întreaga sumă în termen de șase luni, potrivit dailystar.co.uk.

Citeşte şi: MAE: 103 cetăţeni români vor fi evacuaţi din Fâşia Gaza

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS