6.7 C
Craiova
sâmbătă, 2 decembrie, 2023
Știri de ultima orăMagazinCopacul lui Robin Hood, tăiat de un bărbat de 60 de ani

Copacul lui Robin Hood, tăiat de un bărbat de 60 de ani

-

Copacul lui Robin Hood, un arțar, din Marea Britanie, a fost tăiat de un bărbat de 60 de ani. Arborele Sycamore Gap a fost tăiat, au confirmat șefii din Parcul Național Northumberland.

Inițial, a fost reținut un băiat de 16 ani în legătură cu incidentul, iar acum a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor anchete suplimentare. Poliția din Northumbria a anunțat că un al doilea bărbat, de 60 de ani a fost arestat vineri seară.

Copacul se află într-un peisaj spectaculos lângă Zidul lui Hadrian, ridicat în vremea romanilor pentru a împiedica invaziile hoardelor barbare. Acest sit din Parcul Național Northumberland este inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Copacul a devenit faimos în întreaga lume, potrivit www.chroniclelive.co.uk.

Copacul este îndrăgit de fotografi care au surprins imagini uimitoare. Este cunoscut și sub numele de Arborele Robin Hood, după ce a apărut în filmul din 1991, „Robin Hood: Prințul hoților”.

Joi dimineața, șefii parcului au confirmat pentru Chronicle Live că, din păcate, copacul nu mai stă în picioare după ce a fost „doborât în ​​mod deliberat” peste noapte.

Citește și: Incendiu puternic la locomotiva unui tren care transporta 19 vagoane pline cu țiței

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj | Oltenii promit să...

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS