22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCeline Dion, tot mai bolnavă

Celine Dion, tot mai bolnavă

Starea de sănătate a lui Celine Dion este tot mai gravă, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară. Artista s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii și una dintre surori îi ţin companie.

Anul trecut, cântăreața de 55 de ani a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Este o afecțiune neurologică incurabilă, care provoacă spasme musculare puternice, dureri și dificultăți de mișcare. Boala afectează și corzile vocale, motiv pentru care artista canadiană şi-a anulat toate concertele rămase din turneul de anul trecut.

Conform declaraţiilor unui apropiat pentru „National Enquirer”, „Celine nu a fost fotografiată în public de aproape 600 de zile și cu un motiv întemeiat. Are dificultăți la mers și este stăpânită de tremurături puternice, care provoacă spasme. Spatele i s-a curbat și spasmele musculare sunt, uneori, insuportabile”. 

Celine Dion s-a închis în casă

Sursa a precizat că situația continuă să se înrăutățească. Celine și-a mutat recent o soră, Linda, în casa pe care o împarte cu cei trei fii ai ei: René-Charles, Eddy și Nelson.

„Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea, și îmi spune că muncește din greu“, a povestit o altă soră a lui Celine, Claudette, pentru „Le Journal de Montreal”. „Celine urmează sfaturile celor mai buni cercetători în domeniul acestei boli rare. Cred, cu sinceritate, că cel mai mult are nevoie să se odihnească. Ea se forţează prea mult, doreşte mereu să fie cea mai bună. La un moment dat, inima și corpul încearcă să te avertizeze. Este important să le asculți”. 

Claudette a continuat explicând că sora ei lucrează din greu la recuperare și a adăugat: „Avem încredere în ea. Este disciplinată în toate domeniile vieții ei… Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să nu ne pierdem speranţa“, a conchis sora Celinei Dion.    

Citește şi: O femeie beată şi drogată a furat un autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS