4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăMagazinUn ghanez a picat examenul de permis de 12 ori. A 13 oară a trimis un prieten să dea sala

Un ghanez a picat examenul de permis de 12 ori. A 13 oară a trimis un prieten să dea sala

Un ghanez a picat examenul de permis de 12 ori, iar a 13 oară a trimis un prieten să dea sala și au ajuns amândoi în arest.

Timp de un an, Serge, un emigrant ghanez care locuiește în Grammont, Belgia, a încercat să promoveze examenul pentru permis. El avea un document obținut în țara natală, dar care nu era valabil în Belgia, relatează La Libre.

Serge nu s-a lăsat bătut și a încercat de 12 ori să ia examenul auto, dar fără succes. El a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare. Nu voia să se dea bătut pentru că un permis de conducere l-ar fi ajutat să obțină și un loc de muncă mai bun.

Bărbatul l-a trimis în locul lui pe Julien, un emigrant congolez, care arăta asemănător, dar obținuse deja permisul de conducere belgian.

Unul dintre angajați a observat că ceva nu este în regulă. Julien a prezentat actul de identitale a lui Serge. Polțistul a analizat fotografia din document, observând diferențe între cele două fizionomii.

În cele din urmă, ambii bărbați au ajuns în arest și ulterior au fost prezentați în instanță. Serge riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare. Pentru Julien procurorii au cerut două sute de ore de muncă în folosul comunității. 

Citește și: Continuă căutarea turistului german într-un canal din Deltă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS