15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Hugh Jackman divorțează după 27 de ani de căsnicie

Actorul Hugh Jackman divorțează după 27 de ani de căsnicie

Actorul Hugh Jackman, de 54 de ani, şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, de 67 de ani, şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 27 de ani. 

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate”, a declarat cuplul pentru revista People.

Declaraţia a fost semnată de „Deb şi Hugh Jackman”. Există și o menţiune: „Aceasta este singura declaraţie pe care o va face oricare dintre noi”.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce jucau în serialul de televiziune australian „Correlli”, în 1995. S-au căsătorit în 1996.

În 2000, cuplul l-a adoptat pe Oscar Maximilian, acum în vârstă de 23 de ani. Cinci ani mai târziu, au adoptat-o pe fiica Ava Eliot, care are în prezent 18 ani.

Într-un interviu acordat în februarie, Jackman a fost întrebat despre cum este să aibă o căsnicie de lungă durată. „Cred că onestitatea, intimitatea şi timpul liber [sunt secretul unei căsnicii lungi şi fericite]. Nu poţi să presupui că lucrurile vor merge bine. Trebuie să-ţi faci timp”, spunea el.

În 2017, când promova filmul „The Greatest Showman”, el a descris-o pe Deborra-Lee ca fiind „cea mai bună prietenă” a sa şi principala sursă de sprijin în carieră şi în viaţa personală.

Citește și: Un avion militar s-a prăbușit peste o mașină, ucigând o fetiță de 5 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS