18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinA murit actorul Darren Kent

A murit actorul Darren Kent

Actorul Darren Kent, cunoscut pentru rolul din serialul „Game of Thrones”, a murit la doar 36 de ani. El a încetat din viață săptămâna trecută, înconjurat de familie și de cel mai bun prieten al său, scrie Gândul.

Agenția lui Darren, Carey Dodd Associates, a anunțat moartea acestuia pe Twitter: „Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten și client Darren Kent a încetat din viață vineri, în liniște. Părinții și cel mai bun prieten al său sunt alături de el. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa, în aceste momente dificile. RIP, prietenul meu”.

Cine a fost Darren Kent

Actorul Darren Kent, născut în Anglia, la Essex, a fost celebru pentru rolul din „Game Of Thrones”, dar și din filmul „Albă ca Zăpada și Vânătorul”. De-a lungul carierei, a lucrat alături de vedete de la Hollywood, precum Kiefer Sutherland, Dominic West și Sean Bean.

A câștigat premiul pentru cel mai bun actor, la Premiile Van D’or, pentru rolul său din „Sunnyboy” și a lucrat și ca regizor.

Cu toate acestea, încă la începutul carierei sale, Darren s-a luptat cu osteoporoza, artrita și o afecțiune extrem de rară a pielii.

El a fost patronul organizației Equal People Performing Arts, care sprijină persoanele cu dizabilități, persoanele fără dizabilități și persoanele defavorizate să se bucure de puterea artelor spectacolului.

Citeşte şi: Un poliţist român a ajuns director adjunct al Agenției Europol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS