12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn șarpe a căzut din cer pe brațul unei femei

Un șarpe a căzut din cer pe brațul unei femei

O femeie din Texas spune că un șarpe a căzut din cer pe brațul ei și apoi, un șoim a atacat-o pentru a-și recupera captura.

Peggy Jones nu a dormit prea mult în ultimele două săptămâni. Într-o zi fierbinte de iulie, în timp ce tundea gazonul cu soțul ei, Jones spune că i s-a întâmplat ceva incredibil. Un șarpe a căzut din cer și și-a înfășurat corpul în jurul brațului ei. Apoi un șoim a coborât să-l prindă. Cele două animale s-au luptat pe bratul lui Jones în foc încrucișat.

Jones spune că incidentul s-a petrecut pe 25 iulie, în timp ce tundea iarba pe proprietatea pe care ea și soțul ei o dețin în Silsbee, Texas. „Doar tundeam gazonul. Din cer un șarpe mi-a căzut pe braț”, a spus ea pentru CBS News. „Am presupus că era un șoim care îl poartă pentru că nu eram nicăieri lângă un copac”.

Un alt indiciu că șarpele a căzut din ciocul unei păsări în timp ce zbura, a fost reală. ”Șoimul a apucat şarpele care era înfăşurat în jurul braţului meu şi l-a tras ca şi cum voia să îl ducă. Şi când a făcut asta, mi-a smucit braţul. Şoimul ducea braţul meu şi şarpele cu el”, a adăugat ea.

Femeia a fost dusă la spital

Şoimul s-a chinuit să îndepărteze şarpele de pe corpul femeii, rănind-o în mod repetat cu ghearele când încerca să îşi recapete hrana.

Într-un final, şarpele a fost tras de pe braţul ei. Jones era în spatele proprietății, în timp ce soțul ei era în față. Ea a încercat să țipe după ajutor și apoi a început să țipe după Isus. „Am țipat: „Te rog, Isuse, doar ajută-mă”, a spus ea în lacrimi.

”Aveam răni, tăieturi, zgârieturi şi vânătăi serioase”, a adăugat ea, menţionând că în urma atacului şarpelui ochelarii i-au fost distruşi.

Jones a descris atacul ca extrem de traumatizant, spunând că a crezut că va muri. De atunci reuşeşte cu greu să doarmă. Ea a povestit că, trăind într-o zonă rurală din Texas, este obişnuită cu întâlnirile cu animale sălbatice.

”Chiar am văzut cum un şoim înhaţă un şarpe. Asta fac ei, aşa îşi ucid prada”, a spus ea.

Acum, a afirmat ea, este ceva ce nu va uita niciodată.

Încercare traumatizantă

Soțul ei a condus-o la Spitalul Altus.

Jones a spus că i s-au administrat antibiotice și, pentru că la început nu erau siguri dacă șarpele era veninos, ea a stat trează toată noaptea monitorizându-și rănile. „Nu că aș fi putut dormi oricum”, a spus ea, adăugând că nu crede că șarpele a mușcat-o și rămâne nesigură ce fel de șarpe a fost. Întreaga încercare a fost traumatizantă, a spus ea. „Cred că am intrat într-un fel de mod de supraviețuire”, a spus ea.

„Cred că adrenalina a luat stăpânire și a existat un moment înainte de a veni șoimul în care m-am gândit: „Nu pot scăpa de asta… o să mor chiar aici”. Două săptămâni mai târziu, brațul lui Jones este încă bandajat și ea a spus că nu se vindecă atât de repede pe cât a sperat.

„Nu am avut niciodată probleme cu somnul”, a spus Jones. Ea a spus că se trezește panicată, simțind că tocmai a retrăit calvarul.

Șoimii sunt păsări răpitoare cu gheare și ciocuri ascuțite și sunt considerate a avea cea mai bună vedere din lumea animalelor.

Șoimii mănâncă mamifere mici precum șobolanii și iepurii, precum și păsările și reptilele, precum șerpii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS