16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDistracţie fatală! Un bărbat şi-a lăsat fiul de 11 ani să piloteze avionul în timp ce el bea o bere

Distracţie fatală! Un bărbat şi-a lăsat fiul de 11 ani să piloteze avionul în timp ce el bea o bere

Un bărbat și fiul său de 11 ani au murit după ce s-au prăbuşit cu avionul la doar cinci minute de la decolare. Bărbatul şi-a lăsat fiul să piloteze avionul, în timp ce el bea bere şi îi dădea indicaţii. Tatăl chiar și-a filmat fiul în timp ce pilota aeronava, cu puţin înainte de tragicul accident.

Accidentul s-a produs în urmă cu o săptămână, în Brazilia. Avionul s-a prăbușit într-o pădure aflată între statele Rondônia și Mato Grosso.

Bărbatul, care era proprietarul unei ferme de vite, şi-a urcat fiul în avionul personal pentru a-l duce din orașul Nova Conquista, din Rondônia, la Campo Grande, în Mato Grosso do Sul. Acolo locuia băiatul cu mama lui, după ce părinţii divorţaseră.

După ce au realimentat avionul în Vilhena, bărbatul şi-a lăsat fiul la manşa avionului. În acest timp el bea bere, îi dădea indicaţii şi filma cu telefonul.

„Stai, e totul pregătit? Nimic în față. Bine. Haide, 600 de cai, poți împinge. 600 Kiko, hai! Bun băiat! Mâna pe pârghie, mâna pe pârghie. Ține-ți mâna acolo și uită-te la viteză”, i-a spus Garon Maia fiului său Francisco, zis Kiko.

Avionul, care ar fi decolat în jurul orei 17.50, trebuia să ajungă la destinaţie în 15 minute, dar a dispărut de pe radar după primele cinci minute.

Echipele de salvatori au reușit să localizeze epava avionului şi cadavrele celor doi la o zi de la producerea accidentului.

A doua soţie a bărbatului s-a sinucis cu un pistol imediat după înmormântarea soţului şi fiului ei vitreg.

Citeşte şi: Ceremonial militar de înființare a Batalionului 24 Infanterie Targu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS