15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin11 angajate la salubritate au câştigat premiul cel mare la o loterie din India

11 angajate la salubritate au câştigat premiul cel mare la o loterie din India

11 angajate la salubritate au câştigat premiul cel mare la o loterie din statul indian Kerala. Ele au pus toate bani în luna iunie pentru a cumpăra un bilet la loterie. Săptămâna trecută, au aflat că au câștigat premiul cel mare de 100 de milioane de rupii (1,2 milioane de dolari), scrie BBC, citat de Digi24.

Cele 11 femei, cu vârste între 20 şi 70 de ani, se străduiesc din greu să își câștige existența, având un salariu foarte mic. Soarta lor s-a schimbat săptămâna aceasta, după ce au cumpărat împreună un bilet la loterie de 250 de rupii (3 dolari). Aceasta este suma cu care sunt plătite pentru o zi de muncă.

Nu se aşteptau să câştige premiul cel mare la loterie

„Am rămas șocată”, a spus Radha, una dintre câștigătoare. „Este incredibil. A trebuit să verificăm cu mai mulți oameni ca să ne asigurăm că am câștigat și tot nu ne-a venit să credem. Toate venim din familii foarte sărace, cu multe datorii și obligații”.

Cherumannile Baby, de 62 de ani, a spus că banii o vor ajuta să își reconstruiască locuința care i-a fost luată de ape în timpul inundațiilor devastatoare din Kerala, din 2018.

Lakshmi a declarat că va folosi câștigul ca să plătească taxele de școlarizare ale fiicei ei. Leela își va permite să plătească operația de care are nevoie fiica ei. Pentru K. Bindu, însă, câștigul este și dureros. Anul trecut, soțul ei a murit de insuficiență renală. Familia nu a avut bani să plătească transplantul de care avea nevoie. Bărbatul cumpăra deseori bilete la loterie în speranța ca își va putea finanța tratamentul.

Kuttimalu, de 72 de ani, a declarat că nu a avut destui bani, dar o colegă a ajutat-o să completeze suma care reprezenta contribuția ei. „Am convenit să împărțim câștigul în mod egal”, a spus Kuttimalu. „Nu ne așteptam să câștigăm o sumă de bani atât de uriașă.”

Şefa celor 11 femei a spus că este încântată de norocul pe care l-au avut angajatele ei. „Sunt persoane extrem de muncitoare, care fac multe eforturi ca să își câștige existența”, a spus ea. „Sunt foarte surprinsă, dar foarte fericită pentru ele”.

Citește şi: Vâlcea: Persoană grav rănită într-un accident la Balota

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS