20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un leu umblă liber pe străzile din Berlin

(VIDEO) Un leu umblă liber pe străzile din Berlin

-

Poliţia a avertizat joi populaţia de la periferia de sud-vest a Berlinului să rămână în case, întrucât pe străzi umblă liber un leu, scrie Reuters.

O acțiune a poliţiei care a început în timpul nopții și la care iau parte și două elicoptere a fost extinsă în primele ore ale zilei de joi. 100 de agenţi cu puşti cu tranchilizante caută animalul. Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al poliţiei din Brandenburg, landul care înconjoară capitala germană.

„În prezent, lucrăm pornind de la ipoteza că animalul este o leoaică”, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt.

Avertisment pentru localnici

Joi, poliţia din Berlin a transmis pe Twitter că zona aflată în alertă maximă includea periferia sudică a capitalei. Zona de căutare acoperă municipalităţile Kleinmachnow şi Stahnsdorf din Brandenburg.

Biroul federal de protecţie civilă din Germania a emis un avertisment pentru localnici. Le-a recomandat, de asemenea, să ţină în casă orice animal de companie.

Întrebat de unde ar fi putut proveni animalul sălbatic, purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că nu este clar. El a precizat că în zonă există grădini zoologice şi un circ, dar că niciunul dintre aceste locuri nu a anunțat dispariţia vreunui animal.

Citeşte şi: Copil de cinci ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal în Bărbătești. Alte două persoane, rănite

Un grav accident rutier s-a petrecut în Bărbătești, județul...

ȘTIRI GdS