28.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn italian a condus 52 de ani fără a avea permis

Un italian a condus 52 de ani fără a avea permis

Un italian, de 73 de ani, a condus mașini timp de 52 de ani fără să fi obținut vreodată permisul de conducere, scrie Tavro.eu.

Totul a ieșit la iveală în zona metropolitană Torino (Piemont), unde septuagenarul, rezident în San Francesco al Campo (Torino), a fost surprins de agenții rutieri pe un drum cu sens unic, în apropierea cimitirului din localitate, în timp ce circula pe contrasens.

Se pare că bărbatul obișnuia să facă acest lucru des, profitând de faptul că drumul nu era foarte aglomerat. Comportamentul său repetat a fost însă sesizat de unii agenți rutieri. La un moment dat, bărbatul a fost chemat la sediul poliției locale pentru unele infracțiuni rutiere și pentru verificarea actelor.

Aflat în imposibilitatea de a prezenta permisul de conducere, septuagenarul italian a fost nevoit să recunoască totul. El a mărturisit oamenilor legii că nu a avut niciodată permis de conducere, deși conducea mașina de 52 de ani.

În tot acest timp, el a profitat de controalele limitate care se fac de obicei în orașele mici. Astfel, a circulat netulburat la volanul autoturismului propriu, făcând drumul de acasă la serviciu și înapoi în mod repetat, ani la rând, sau în diverse alte locuri din zonă.

În 52 de ani, el a fost oprit de poliție doar o singură dată, în 2009. Atunci a scăpat cu o amendă de 800 de euro.

Cariera de șofer a septuagenarului s-ar putea încheia definitiv la sfârșitul lunii iunie 2023. El a fost denunţat şi va apărea în faţa judecătorului, care îl poate amenda cu până la 15.000 de euro.

Citeşte şi: Ordinele de protecţie pentru violenţă domestică vor putea fi emise pentru un an de zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS