24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPresa britanică: Regele Charles preferă o vizită Transilvania, în dauna unei întâlniri cu Harry

Presa britanică: Regele Charles preferă o vizită Transilvania, în dauna unei întâlniri cu Harry

Regele Charles va lipsi de la vizita prințului Harry pe care acesta o va face în Londra. El va face, în acest timp, o drumeție în Transilvania, scrie The Telegraph.

”Majestatea Sa se va recupera în România, în timp ce fiul său va depune mărturie în procesul Mirror Group Newspapers, săptămâna viitoare”, scrie ziarul britanic.

Prințul Harry se va întoarce la Înalta Curte la începutul lunii iunie. El va da în judecată Mirror Group Newspapers (MGN) pentru acuzații de piraterie telefonică.

Cu toate acestea, călătoria regelui în România, planificată pentru cinci zile pe parcursul săptămânii viitoare, va coincide cu rara apariție a fiului său în Marea Britanie. Ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca cei doi să se vadă unul pe celălalt, scrie The Telegraph.

În timpul vizitelor sale anuale în iubita sa casă din Transilvania, se pare că regelui îi place să își petreacă zilele făcând drumeții pe dealuri. Își petrece timpul pictând, precum și cu o carte seara, scriu jurnaliștii britanici.

Citește și A căzut cu mașina într-o groapă în zona Podului Electroputere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS