10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŞi-a împușcat colegul de cameră în fese pentru că i-ar fi mâncat ultima gustare din frigider

Şi-a împușcat colegul de cameră în fese pentru că i-ar fi mâncat ultima gustare din frigider

Clifton Williams este acuzat că și-a împușcat colegul de cameră în fese. Asta după ce acesta i-a mâncat ultimul Hot Pocket din frigider, scrie Daily Star.

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a iscat un întreg scandal când a descoperit că ultima dintre bunătățile pe care le avea în frigider dispăruse.

Williams „s-a enervat” apoi. Altercația a luat amploare. Bărbatul a început să „arunce cu bucăți de gresie” în colegul său de cameră. Acesta a declarat poliției că a încercat să riposteze, dar a făcut ca lucrurile să devină și mai rele.

„Victima a declarat că Williams, colegul său de cameră, s-a enervat când i-ar fi mâncat ultimul Hot Pocket”, a scris un ofițer în notele obținute de WLKY.

Bărbatul a luat un pistol și l-a împușcat în fese pe colegul lui

Apoi, bărbatul a luat un pistol și l-a împușcat în fese pe colegul lui, în timp ce acesta încerca să fugă, potrivit poliției.

Bărbatul a strigat „nu trage”, dar fără succes, a declarat poliția. După ce a fugit din casă pentru a primi ajutor, victima a fost dusă la Spitalul Universității din Louisville pentru tratament.

Departamentul de poliție din Louisville l-a arestat pe Williams la patru ore după incident, și l-a acuzat de agresiune gravă. A fost stabilită o cauțiune de 7.500 de dolari. Inculpatului i s-a interzis să ia contact cu victima sau să mai dețină arme. Williams a pledat nevinovat.

Incidentul vine la scurt timp după ce un bărbat a împușcat un adolescent care se juca de-a v-ați ascunselea cu alți copii pentru că s-a speriat de umbrele din fața casei sale.

Citeşte şi: Percheziţii la persoane cercetate pentru distrugere şi incendiere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS