17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Femeia vampir” mexicană plănuiește să-și acopere 100% din corp în tatuaje

„Femeia vampir” mexicană plănuiește să-și acopere 100% din corp în tatuaje

Mexicana María José Cristerna Méndez, cunoscută și sub numele de „Femeia Vampir”, este o fană a modificărilor artistice. Deține recordul pentru cel mai mare număr de modificări corporale (feminine), cu un total de 49, verificate în 2012.

María José s-a născut în Guadalajara, Jalisco. Este avocat, activist, femeie de afaceri și tatuator profesionist. Ea deține un studio de tatuaje și își promovează linia de îmbrăcăminte numită Vampire Lady. Modificările sale cele mai semnificative sunt:

  • Implanturi transdermice în frunte, piept și brațe.
  • Implanturi dentare
  • Piercing-uri multiple în sprâncene, buze, nas, limbă, lobi urechi, buric și mameloane.

Cristerna provine dintr-o familie foarte religioasă și este cea mai mare dintre doi frați.
De la o vârstă fragedă, María José și-a făcut primul tatuaj: un logo al trupei ei preferate de metal, Bathory. Acest tatuaj este situat pe brațul stâng și îi acoperă aproape întregul umăr. Prima sa modificare corporală cu implanturi a fost efectuată la 30 de ani. La acea vreme, Cristerna a decis să aibă un implant pe frunte ca mod de a exprima eliberarea, forța și puterea.

Femeia vampir s-a apucat și de culturism

Cristerna spune că modificările ei sunt rezultatul unei căsnicii de zece ani în care s-a simțit reprimată. Ea a dorit să se exprime și să-și arate adevărata esență. A fost, de asemenea, victima abuzului emoțional și fizic în familie. Acum vrea să apere toate femeile care au suferit abuzuri emoționale, psihologice și fizice. Modificările ei sunt un semn de curaj, forță și eliberare din trecut.

Fiecare modificare este foarte specială pentru ea. Ele fac parte din personalitatea ei, autenticitatea și renașterea ei ca femeie. Cele mai dureroase modificări pentru María José au fost pigmentarea ochilor, pe lângă „modificările” recente obținute prin culturism.

Culturismul este o formă umană de modificare a corpului care implică hipertrofie musculară intensivă în scopuri estetice.

Se antrenează de câteva luni și spune că aceasta este modificarea care este cea mai dificilă de până acum. Menționează că necesită multă forță mentală, disciplină și curaj.

Este în Cartea Recordurilor

Deținerea unui titlu Guinness World Records este o mare realizare pentru María José. „Îți poți atinge întotdeauna obiectivele. Nu există limite. Nimic nu este imposibil dacă îți pui mintea la asta.

”Începând de astăzi, María José are 49 de modificări, dar de-a lungul timpului plănuiește să-și acopere 100% din corp în tatuaje.

Prietenii și familia ei sunt foarte mândri să vadă femeia care a devenit. „Nu-mi pasă ce cred oamenii despre mine. Mă pun pe primul loc. Știu cine sunt și asta este important.”

Cuplul cu cel mai mare număr de modificări corporale este din America Latină, cu un total de 84. Rolf Buchholz deține recordul pentru cel mai mare număr de modificări corporale și piercing-uri.

Citește și: Continuă bătaia de joc cu introducerea canalizării în Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS