15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCopil ucis de o leoaică, după ce a intrat pe furiş în cuşca ei

Copil ucis de o leoaică, după ce a intrat pe furiş în cuşca ei

Un copil a fost ucis de o leoaică, după ce a intrat pe furiş în cuşca ei. Băiatul de șase ani a murit în sudul Fâșiei Gaza, au anunțat luni autoritățile, citate de Hotnews.

Băiatul a escaladat un gard de securitate al complexului turistic Asda din localitatea Khan Younis. Apoi a intrat în cușca felinei, care l-a atacat, potrivit poliției, care a anunțat că a deschis o anchetă.

Potrivit unui martor, leoaica l-a mușcat de cap pe copil, care se strecurase în cușcă după ce găsise o gaură în gard. Copilul a fost dus la spital, unde a murit din cauza rănilor.

Complexul turistic Asda găzduiește două feline – un leu și o leoaică -, precum și numeroase păsări. Acesta a fost închis luni de autorități, după tragedie.

Orașul Khan Younis găzduiește ceea ce ONG-ul pentru drepturile animalelor Four Paws a numit „cea mai rea grădină zoologică din lume”. Deschisă în 2007, grădina zoologică a fost închisă în 2016. Multe animale au murit de foame pentru că proprietarii nu au mai reuşit să le asigure hrana.

Fâșia Gaza, un teritoriu de 2,3 milioane de locuitori, suferă de o rată a sărăciei de aproximativ 60%, agravată de blocada strictă impusă de Israel din 2007.

Citeşte şi: Liderul Statului Islamic s-a aruncat în aer în Siria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS