21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bătrân de 90 de ani a căzut într-o groapă proaspăt săpată în cimitir

Un bătrân de 90 de ani a căzut într-o groapă proaspăt săpată în cimitir

Un bătrân de 90 de ani era să-şi găsească sfârşitul chiar în cimitir. Din neatenţie, el a căzut într-o groapă de 2,5 metri proaspăt săpată pentru un mormânt, informează Observatornews.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 aprilie, în cimitirul din orașul polonez Kościan. 

Bătrânul de 90 de ani mergea pe una dintre alei când, cel mai probabil din neatenție, a căzut într-o groapă de mormânt proaspăt săpată.

Groapa ar fi fost asigurată și acoperită cu o lespede, care s-a rupt când bărbatul a călcat pe ea. Omul a căzut în gol 2,5 metri. 

„Alerta a venit de la oameni care se aflau în cimitir la acel moment. Au fost trimise două autospeciale de pompieri, o ambulanță și poliția. Echipajele au găsit un bărbat de 90 de ani într-un mormânt deschis, adânc de 2,5 metri. Era conștient, dar cu o rană  la cap”, a declarat reprezentantul pompierilor din Kościan.

Unul dintre pompieri a coborât pe scară, pentru a-l proteja pe bătrân, care a fost scos cu ajutorul unor frânghii și transportat la spital.

Un alt bărbat a căzut cu tot cu placa de beton în mormântul mamei sale

Un eveniment similar a avut loc înainte de Paște la cimitirul din Lublin.

Atunci, un bărbat de 60 de ani s-a rezemat de placa de beton a mormântului mamei sale. Placa s-a rupt și omul a căzut odată cu ea în mormânt, la o adâncime de aproximativ 5 metri. Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Citeşte şi: Un elan a intrat într-un cinematograf și a mâncat popcorn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS